1396/08/26
پایان نامه های برتر دکتری و کارشناسی ارشد در زمينه بينائي ماشين و پردازش تصوير انتخاب شدند.

بنام خدا،
با سلام. طبق بررسيهاي به عمل آمده در هيئت مديره انجمن ماشين بينائي و پردازش تصاوير ايران مشخصات پايان نامه هاي برتر و شايسته تقدير مقاطع تحصيلي دكتري و كارشناسي ارشد به شرح ذيل اعلام مي گردد:

پايان نامه برتر دكتري با عنوان " تجزيه و تحليل محتواي ويدئوهاي ترافيكي بر مبني مدل موضوع"
نام دانشجو: دكتر پروين احمدي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر محمود تابنده و آقاي دكترايمان غلامپور
نام دانشگاه: صنعتي شريف
رشته تحصيلي: مهندسي برق- سيستم هاي ديجيتال

پايان نامه شايسته تقدير دكتري با عنوان " نقش ويژگيهاي بصري در سامانه بينايي انسان براي بازشناسي مقاوم به تغييرات اشياء"
نام دانشجو: دكتر حميد كريمي روزبهاني
نام استاد راهنما: آقاي دكتر رضا ابراهيم پور           استادان مشاور: آقاي دكترسید مهدی خلیق رضوی و آقاي دکتر نصور باقری
نام دانشگاه: تربيت دبير شهيد رجائي
رشته تحصيلي: مهندسي برق - الكترونيك

پايان نامه برتر كارشناسي ارشد با عنوان " بخش بندي تصاوير  SAR با استفاده از آموزش بدون نظارت ويژگيهاي تركيبي"
نام دانشجو: خانم زينب تيرانداز
نام استاد راهنما: آقاي دكتر غلامرضا اكبري زاده           استاد مشاور: آقاي دكتر هومان كعبي
نام دانشگاه: شهيد چمران اهواز
رشته تحصيلي: مهندسي برق

پايان نامه شايسته تقدير كارشناسي ارشد با عنوان " تشخيص جعل كپي و انتقال در تصاوير ديجيتال"
نام دانشجو: محسن زندي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر عليرضا طالب پور و دكتر احمد محمودي ازناوه
نام دانشگاه: شهيد بهشتي
رشته تحصيلي: مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي

ضمن عرض تبريک به اين عزيزان، انشاءا... در مراسم اختتاميه کنفرانس از دانشجويان نامبرده فوق تقدير به عمل خواهد آمد، لذا بدينوسيله از اين دانشجويان و استادان محترم آنان دعوت مي گردد در اين مراسم سعي نمايند حضور داشته باشند.

1396/08/08
در خصوص پرداخت هزینه‌ها از طریق درگاه پرداخت آنلاین

کاربراني که جهت واريز بصورت برخط (آنلاین) مشکل دارند اگر پس از چند تلاش موفق به پرداخت برخط نشدند مي توانند از طريق کارت به کارت به کارت شماره ۰۲۹۴-۹۹۶۰-۹۹۱۸-۶۰۳۷ بانک ملي بنام رابط تمرکز درآمد اختصاصی معاونت پژوهشي دانشگاه صنعتي اصفهان مبلغ خود را واريز و تصوير فيش يا تراکنش خود را در سامانه بالابار (آپلود) نمايند.
ترجيح آن است که حتي الامکان هزينه بصورت برخط پرداخت شود و فقط در آخرين مرحله که نتوانستيد برخط پرداخت نمائيد، بصورت کارت به کارت عمل نمائيد. به همراه فيش توضيحات لازم را نيز در سامانه قرار دهيد و در قسمت خدمات کارتابل خود خدماتی که جهت آنها هزينه واريز کرده ايد را انتخاب نمائيد.

لطفا به هيچ وجه هزينه هاي خدمات فعلي را به حسابي که ۵۰ هزار تومان اوليه را پرداخت کرده بوديد، واريز ننمائيد.

1396/07/30
با توجه به درخواست‌های کاربران گرامی مهلت ثبت نام زودهنگام یک هفته تمدید شد

به اطلاع پژوهشگران عزیز می رساند با توجه به درخواستهای کاربران، مهلت ثبت نام زودهنگام به مدت یک هفته و تا ۸ آبان تمدید شد.

1396/07/22
در حاشيه دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران، مسابقه اي جهت تشخيص شبکيه سالم از بيمار برگزار خواهد شد.

در حاشيه دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران توسط مرکز تحقيقات پردازش سيگنال و تصوير پزشکي مسابقه اي جهت تشخيص شبکيه بيمار از سالم از روي تصاوير چشم پزشکي سازماندهي شده است. از همه علاقمندان دعوت مي شود که در اين مسابقه جذاب شرکت نمايند.

جهت دريافت اطلاعات بيشتر به منوي مسابقه صفحه اصلي سايت کنفرانس مراجعه نمائيد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر