1396/09/21
تيمهاي برتر در مسابقه چالش علمي مشخص شدند.

بنام خدا

اسامي تيمهاي برتر در مسابقه چالش علمي تشخيص شبکيه سالم از بيمار که در حاشيه دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران برگزار گرديد به شرح زير مي باشد:

1- تيم اول - تيم E2 به سرپرستي ابراهيم فرح بخش. اعضاي تيم: ابراهيم فرح بخش، احسان کوزه گر، محسن سرياني از مرکز آموزش عالي شفق تنکابن و دانشگاه علم و صنعت ايران

2- تيم دوم - تيمNLPLOGIX به سرپرستي Matt Berseth از شرکت NLP LOGIX,LLC امريکا

3- تيم سوم - تيم
DiSPLaY  به سرپرستي سيد حميد صفوي. اعضاي تيم سيد حميد صفوي، محمد اسلامي، مريم رکابي، علي اصفر شريفي نجف آبادي، احسان خداپناه اقدم، محمدرضا رياحي، سحر برزگري بنادکوهي، رحمان زرنوشه، صدف صرافان از دانشگاه شهيد بهشتي

با تبريک به همه اين عزيزان پرتلاش و همه پژوهشگران ديگري که در اين دوره از مسابقات که اولين مسابقات علمي بود که در حاشيه کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران برگزار شده بود شرکت نمودند. براي همگي آنان از خداوند سبحان موفقيت و سلامت آرزومنديم.

1396/08/30

پژوهشگران گرامی جهت مشاهده یا دانلود جدول زمانبندی کنفرانس اینجا را کلیک کنید.

1396/08/28
قابل توجه شرکت کنندگان مسابقه ی ROCC (طبقه بندی تصاویر OCT)

بدین وسیله به اطلاع شرکت کنندگان مسابقه ی ROCC (طبقه بندی تصاویر OCT) میرساند بر اساس ارزیابی صورت گرفته، گروه های زیر جهت رقابت نهایی در مرحله ی پایانی این چالش به حضور در کنفرانس MVIP2017 دعوت میشوند:
در ابتدا گروههای شرکت کننده موظف اند در قالب یک ارائه ی شفاهی (Presentation) در مدت زمان حداکثر 10 دقیقه، روش پیشنهادی خود را معرفی نمایند. سپس داده های تست به صورت حضوری در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت. گروهها به مدت 30 دقیقه فرصت دارند تا پس از شبیه سازیهای لازم نتایج خود را تحویل گروه برگزار کننده قرار دهند. پس از ارزیابی نتایج نهایی و کدهای مربوطه، اسامی گروه های برتر در اسرع وقت در سامانه اصلی چالش و همچنین وبسایت کنفرانس اعلام خواهند شد.
این مرحله از مسابقه در روز چهارشنبه اول آذر ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان در نشستی در حاشیه کنفرانس MVIP2017 از ساعت 15:30 لغایت 17 در تالار میرفندرسکي سالن مفاخر اصفهان برگزار خواهد گردید.

1396/08/26
پایان نامه های برتر دکتری و کارشناسی ارشد در زمينه بينائي ماشين و پردازش تصوير انتخاب شدند.

بنام خدا،
با سلام. طبق بررسيهاي به عمل آمده در هيئت مديره انجمن ماشين بينائي و پردازش تصاوير ايران مشخصات پايان نامه هاي برتر و شايسته تقدير مقاطع تحصيلي دكتري و كارشناسي ارشد به شرح ذيل اعلام مي گردد:

پايان نامه برتر دكتري با عنوان " تجزيه و تحليل محتواي ويدئوهاي ترافيكي بر مبني مدل موضوع"
نام دانشجو: دكتر پروين احمدي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر محمود تابنده و آقاي دكترايمان غلامپور
نام دانشگاه: صنعتي شريف
رشته تحصيلي: مهندسي برق- سيستم هاي ديجيتال

پايان نامه شايسته تقدير دكتري با عنوان " نقش ويژگيهاي بصري در سامانه بينايي انسان براي بازشناسي مقاوم به تغييرات اشياء"
نام دانشجو: دكتر حميد كريمي روزبهاني
نام استاد راهنما: آقاي دكتر رضا ابراهيم پور           استادان مشاور: آقاي دكترسید مهدی خلیق رضوی و آقاي دکتر نصور باقری
نام دانشگاه: تربيت دبير شهيد رجائي
رشته تحصيلي: مهندسي برق - الكترونيك

پايان نامه برتر كارشناسي ارشد با عنوان " بخش بندي تصاوير  SAR با استفاده از آموزش بدون نظارت ويژگيهاي تركيبي"
نام دانشجو: خانم زينب تيرانداز
نام استاد راهنما: آقاي دكتر غلامرضا اكبري زاده           استاد مشاور: آقاي دكتر هومان كعبي
نام دانشگاه: شهيد چمران اهواز
رشته تحصيلي: مهندسي برق

پايان نامه شايسته تقدير كارشناسي ارشد با عنوان " تشخيص جعل كپي و انتقال در تصاوير ديجيتال"
نام دانشجو: محسن زندي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر عليرضا طالب پور و دكتر احمد محمودي ازناوه
نام دانشگاه: شهيد بهشتي
رشته تحصيلي: مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي

ضمن عرض تبريک به اين عزيزان، انشاءا... در مراسم اختتاميه کنفرانس از دانشجويان نامبرده فوق تقدير به عمل خواهد آمد، لذا بدينوسيله از اين دانشجويان و استادان محترم آنان دعوت مي گردد در اين مراسم سعي نمايند حضور داشته باشند.

با تشکر

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر